slider008_1920x800 -OPT-
slider006_1920x800 -OPT-
slider005_1920x800 -OPT-
slider004_1920x800 -OPT-
slider002_1920x800 -OPT-
slider001_1920x800 -OPT-
slider007_1920x800 -OPT-
slider003_1920x800 -OPT-

Onze weeshuizen

Na de covid-19 pandemie zijn wij naar Togo teruggekeerd. Wij hebben toen besloten om ons volledig te richten op weeskinderen en straatkinderen. Om te beginnen in (de omgeving van) de hoofdstad Lomé. De weeshuizen waar wij nu werken, zijn de volgende.

Béthanie

Dit weeshuis staat in de hoofdstad Lomé. Er wonen 34 kinderen. Het weeshuis krijgt steun vanuit Europa. Informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

Le Vigneron

Dit weeshuis bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden van de hoofdstad. Er wonen 17 kinderen. Informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

Joko Kopé

Dit weeshuis bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden van de hoofdstad. Er wonen 33 kinderen. Het wordt geleid door de Belgische Sylvia Rovers. Zij krijgt steun vanuit een heel netwerk in België. Informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

 

Canaan Village

Dit weeshuis staat in de stad Lomé vlakbij de grens met Ghana. Er wonen 23 kinderen. Het weeshuis krijgt steun vanuit Amerika. Informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

Mother Charity

Dit weeshuis bevindt zich in een van de voorsteden van Lomé. Er wonen 104 kinderen waaronder 11 baby’s. In het weeshuis bevindt zich ook een deel van een basisschool (de laagste klassen). Informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

 

Divine Providence

Dit weeshuis bevindt zich in het stadje Aneho op ongeveer 1 uur rijden van Lomé, niet ver van de grens met Benin. Het weeshuis heeft ook een afdeling met baby’s. Vaak zijn dat vondelingen. In totaal wonen er 56 kinderen. Informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

La Solution

Dit weeshuis bevindt zich op 30 minuten rijden van Lomé. Er wonen 67 kinderen. Naast het weeshuis is ook een basisschool die bij het weeshuis hoort. In dit weeshuis zitten vooral straatkinderen. Meer informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

Enfin le Sourire

Dit weeshuis bevindt zich op bijna een uur rijden van het centrum van Lomé. Er wonen 9 jongens in het weeshuis. Meer informatie over het weeshuis vindt U hier.

 

Foyer Antonio

Dit weeshuis bevindt zich op ongeveer een uur rijden van het centrum van Lomé. Er wonen 15 meisjes.  Meer informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

Cajed

Dit weeshuis ligt in een van de voorsteden van Lomé op ruim een uur rijden van het centrum van de stad. In het weeshuis wonen 11 jongens. Meer informatie over het weeshuis is hier te vinden.

Maison de la Providence

Dit weeshuis bevindt zich in een van de voorsteden van Lomé op een uur rijden vanaf het centrum. In het weeshuis verblijven 26 kinderen. Meer informatie over dit weeshuis is hier te vinden en hier.

 

 

Famille glorieuse

Dit weeshuis bevindt zich in een van de voorsteden van Lomé op een uur rijden vanaf het centrum. In het weeshuis verblijven 24 kinderen. Meer informatie over het weeshuis is hier te vinden.

 

Marie, Reine de la Paix

Dit weeshuis staat in de omgeving van Lomé. Er wonen acht meisjes, Meer informatie is hier te vinden.

 

Crospedi

Dit weeshuis bevindt zich ook in de regio van Lomé.  De naam Crospedi is een afkorting van “Centre de Réinsertion sociale et professionnelle des Enfants en situation Difficile”. Het weeshuis heeft 35 kinderen (jongens en meisjes). 15 van hen zijn gehandicapt.  Ze zijn niet op internet te vinden.

 

Foyer Appel

Dit weeshuis ligt in de omgeving van Lomé. Er zijn 59 weeskinderen, allemaal jongens. Meer informatie is hier te vinden.

 

 

Kinderhaus Frieda

Dit weeshuis ligt in de omgeving van Lomé. Er zijn 26 weeskinderen (jongens en meisjes).  Meer informatie is hier te vinden.

 

 

Centre Padre Pio

Ook dit weeshuis ligt in de omgeving van Lomé. Er wonen acht jongens. Meer informatie is hier te vinden.

 

fr_FRFrançais